ELS MONITORS DE L’ESPLAI SANT PERE I SANT PAU PARTICIPEN EN LA TROBADA DEL MCECC.

 

El cap de setmana 18 i 19 d’abril, els monitors de l’Esplai Sant Pere i Sant Pau van participar en la tercera edició de la TrobadaCatalana de Monitors i Monitores del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC).

Sota el lema “Moni-gira el món” i inspirada en el conte d’El Petit Príncep, la Trobada va incidir en el paper dels esplais i dels seus monitors i monitores en la construcció d’un món més just i més feliç per als infants. Per aprofundir en aquesta idea, es van combinar les activitats lúdiques, com els jocs del matí o la vetllada, amb els moments de reflexió, formació i convivència.

Podreu veure als monitors del Sant Pere i Sant Pau. Gràcies pel servei que realitzeu!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Help


WordPress theme: Kippis 1.15