NOTICIA DEL BISBAT DE SANT FELIU

Al següent enllaç trobareu l’Encíclica del papa Francesc sobre la cura de la casa comuna
En aquest document de la doctrina social de l’Església, es crida a conrear i custodiar amb responsabilitat la creació, amb especial atenció als més pobres, que són els que més sofreixen les conseqüències dels danys ambientals.

http://www.bisbatsantfeliu.cat/noticia.php?id=740

Avui ha estat presentada davant els mitjans de comunicació l’encíclica de papa Francesc sobre la cura de la creació. Com ell mateix va informar públicament durant l’àngelus del 14 de juny i durant l’audiència general del passat dimecres, en aquest document de la doctrina social de l’Església, es cri…
bisbatsantfeliu.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Help


WordPress theme: Kippis 1.15