ELS RECTORS DEL PRAT INTERVENEN A PRAT RÀDIO

El dia 30 de setembre en Josep Maria Domingo, rector sortint de la parròquia Sant Pere i Sant Pau, i en Josep Torrente, rector entrant, van participar en el programa Planeta Prat del Prat Ràdio, per parlar sobre el relleu al capdavant de la rectoria en El Prat de Llobregat.

En Josep Maria Domingo després de 14 anys de servei a El Prat, es trasllada  com a rector a les parròquies, Sant Llorenç i Sant Joan Baptista, a Sant Feliu de Llobregat, mentre que en Josep Torrente deixa les parròquies de Castellbisbal i El Papiol per fer-se càrrec d’aquest nou repte.

RECTORS

Els podeu escoltar a partir del minut 38 de la segona hora.

http://www.elpratradio.com/WEB/ALACARTA/index.php…

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Help


WordPress theme: Kippis 1.15