MONITORS I MONITORES DEL CENTRE D’ESPLAI SANT PERE I SANT PAU PARTICIPEN A LA TROBADA FORMATIVA DEL MCECC

Més de 700 joven de tot Catalunya es van reunir el dissabte día 9 d’abril a l’estació del Nord de Barcelona durant la jornada anual de monitores i monitores del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundación Pere Tarrés (MCECC). Es tracta d’una jornada formativa i lúdica que va permetre compartir amb altres monitors i monitores que, com ells i elles, dediquen una part important del seu temps d’oci a l’educació en el lleure.

Sota el lema “Ets o Som?”, els monitors/es van aportar les seves reflexions i experiències sobre aquells àmbits relacionats amb la tasca que fan als centres d’esplai: infància vulnerable, atenció a la diversitat, tradició, música, educació emocional, fe, família, economia solidària, adolescència i muntanya.

4.esplai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Help


WordPress theme: Kippis 1.15