TROBADA ARXIPRESTAL. ANY JUBILAR DE LA MISERICÒRDIA

El proper diumenge, 10 d’abril, les parròquies del nostre arxiprestat de Bruguers convoquem un recés-convivència a l’escola dels Gabrielistes de Viladecans. S’adreça a tots els laics/ques que tenen algun tipus de responsabilitat pastoral a les nostres parròquies, sigui en l’àmbit de la catequesi d’infants, d’adults, sigui en l’àmbit de l’acció caritativa i fraternal, sigui per la vostra responsabilitat al Consell Pastoral. La convocatòria és a les 13.30h a l’escola dels Gabrielistes, començant amb un dinar (per això ens heu de dir que veniu fins al dimarts 5), segbit d’una breu sobretaxa, una aportació de Mn. Manel Simó,… i acabant amb l’eucaristia de les18.15h.
Col·legi Sant Gabriel (Av. germans gabrielistes 22. Viladecans).

 

INSCRIVIU-VOS A LES RESPECTIVES RECTORIES.

5.any

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Help


WordPress theme: Kippis 1.15