JOSEP MARIA DOMINGO GUANYADOR DEL GUARDÓ D’AMICS D’EL PRAT 2015

Dijous 22 de setembre, es va realitzar el sopar que cada any organitza “Amics d’El Prat”, on va tenir lloc l’entrega del Guardó Josep Ma Vilà i Parrillada del 2015, que va ser lliurat a Mn. Josep Maria Domingo.

Un cop fet el recompte dels vots emesos pels socis i sòcies d’Amics d’El Prat en el decurs de la Mostra d’Entitats de la Fira Avícola celebrada el passat mes de desembre, va resultar escollit Amic d’El Prat 2015, Mn. Josep Maria Domingo Ferrerons, en reconeixement a la tasca realitzada al llarg dels seus catorze anys al capdavant de la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau i per la seva contribució a la recuperació del patrimoni local, impulsant les actuacions necessàries per la restauració de la talla romànica de Sant Pau de Cal Ixo, un dels vestigis històrics més antics de la zona del Delta del Llobregat.

1-2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Help


WordPress theme: Kippis 1.15