Celebracions de tots sants i dels fidels difunts

Volem celebrar les dues festes amb tota la intensitat, sentint-nos una mateixa i única comunitat de fills de Déu amb aquests models de vida que són els sants i amb els parents, amics i benefactors difunts.

En ser diumenge, l’horari de les misses del dia de Tots Sants (1/nov) serà el mateix que els diumenges.

Si que varia el dia dels fidels difunts: per causa de la pandèmia s’han suspès les misses del cementiri vell (10h) i cementiri nou (16h) i el rosari del dia de Tots Sants a la tarda al cementiri vell.

El dilluns 2/nov, commemoració de tots els fidels difunts, hi haurà misses a la parròquia de Sant Pere i sant Pau a les 9.00h i les 19.00h, a la parròquia de la MD de la Mercè a les 19.00h i a la parròquia dels Sants Cosme i Damià a les 19.00h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Help


WordPress theme: Kippis 1.15